Wyposażenie do gastronomii

Jak wybrać podstawkę pod tort?

Podkłady pod tort wielokrotnie zrobione są z papieru. Niewątpliwie wielokrotnie klienci wybierają podkłady w odcieniu złotym. Podkłady pod tort oferowane są w zestawach. Nie jedynie są one bardzo przydatnym gadżetem, jaki zapewnia przenoszenie ciasta. Poprawiają również ogólny wizerunek smakołyków. Bankietówki, więc mini tacki używane są podczas podawania niewielkich porcji ciasta. Często mają wielkość około 10 cm.

Tekturowe podkłady pod tort

Wszyscy wiemy, iż robiąc ciasto lub tort, potrzebne jest jego pewne zapakowanie. Jak odmiennie Klient cukierni ma wygodnie przekazać wypiek do domu czy przewieźć go pojazdem lub transportem publicznym? Dobre zabezpieczenie jest bardzo istotne – nie można natomiast zapominać o aspekcie ekologicznym!

Należałoby dobrać tekturowe podkłady pod tort. Tekturowe podkładki pod tort są dobrą oraz naturalną opcją dla tychże, jakie okryte są powierzchnią lśniącej folii.

Podkłady pod torty – okrągłe

Okrągłe podkłady pod torty są niezbędnym składnikiem stosowanym w cukiernictwie, masywna baza, to nie jedynie zabezpieczenie produktów cukierniczych, lecz również estetyczny element ozdobny. Podkłady są w odcieniu białym oraz złotym, we wzorze tradycyjnym (gładkie brzegi) czy karbowane.

Wielokrotnie taka podstawka pod tort robiona jest z tektury litej, także laminowanej powłoką osłonową (polietylenem), jaka zabezpiecza karton przed wchłanianiem tłuszczu oraz wilgotności. Średnice podkładów są zgodne z pudełkami cukierniczymi oraz także zabezpieczają ich podstawę.

Podkładki pod tort dostępne na stronie https://sklep.polmarkus.com.pl/podklady-pod-tort